Alarmni sistem

Naj za varnost vašega doma poskrbi dober čuvaj, da bo vaša pot od doma vedno brez skrbi, prihod domov pa brez neprijetnih presenečenj.

Priporočamo uporabniku prijazno varnostno rešitev. Brezžični alarmni sistem, z mobilnim upravljanjem. Izredno enostavna montaža in uporaba. Celotni sistem deluje v slovenskem jeziku.

 

Sistem omogoča javljanje dogodkov preko sms sporočila ali e-pošte. Deluje na več območjih: v Sloveniji, na Hrvaškem, v Avstriji in Srbiji. Zato je izredno primeren tudi za vaše počitniške objekte. Nudi tudi možnost vklopa naprav kot npr.: luči, klime, ogrevanja ali drugega porabnika, preko WEB vmesnika ali mobilne aplikacije.

 

Odlikuje ga tipkovnica na dotik, z osvetljenimi tipkami in dovršeno obliko. Enostavno čiščenje in lep izgled.  Sistem zaznava vlomne in tehnične alarme kot so: požar, plin, izlitje tekočin, temperature itn.

 

S sistemom lahko tudi spremljajte prisotnost vašega otroka, ali druge osebe. Preko sporočila ste lahko obveščeni o prihodu ali odhodu osebe.

 

Preko WEB vmesnika imate možnosti: VKLOP in IZKLOP na daljavo, vpogled v zgodovino dogodkov, nastavitev opisov uporabnikov ter senzorjev, urejanje prejemnikov SMS sporočil in elektronske pošte. Pregled več sistemov hkrati z enim uporabniškim imenom.  Preko mobilne aplikacije imate dostop do trenutnega stanja sistema ter možnost VKLOPA in IZKLOPA sistema.

 

Sistem lahko tudi naknadno razširite, z dodajanjem brezžičnih senzorjev, tipkovnic, siren, daljinskih upravljalcev in daljinskih stikal. Možnost je tudi podaljšati domet z ojačevalniki signala.

 

Vsak objekt je posebnost, zato vam lahko pripravimo individualno ponudbo, v skladu z željami, zmožnostmi in zahtevami uporabnika. Vse storitve so opravljene z ustreznimi strokovnimi izvajalci, kateri izpolnjujejo vse pogoje za opravljanje tovrstnih storitev. Za več informacij, nas kontaktirajte.

 

PDF: Čuvaj Leta

NAŠE DEJAVNOSTI

ozadje-puscica
ozadje-puscica
ozadje-puscica
ozadje-puscica
ozadje-puscica
ozadje-puscica
ozadje-puscica
ozadje-puscica

Imate vprašanje? Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo svetovali ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas!
POKLIČITE NAS NA +386 7 33 23 007, +386 40 727 719 ali nam PIŠITE NA info@kljuc.si

Pri svojem delu uporabljamo le najboljše surovine in proizvode, zato sodelujemo z priznanimi podjetji.
SMO ZASTOPNIKI ZA NASLEDNJA PODJETJA: